Ez a kép mindent elmond arról, amit Lady GaGa az utóbbi években elért: az ősz hajú nénike ugyanis nem más, mint az angol királynő, aki meghívta magához az énekesnőt. Valószínűleg GyaGya az egyetlen a világtörténelemben, aki ilyen durva sminkkel, latextuhában állt az uralkodó színe elé. Önmagunk vállalása azonban NEON, úgyhogy megy a piros pont!

 

Profimedia

http://seeker401.files.wordpress.com/2009/12/293_queen_ladygaga_cm_120809.jpg

Ezen A Találkozón ott volt Miley Cyrus is:

http://sztarok.jatssz.net/wp-content/uploads/2009/12/miley-cyrus-lady-gaga-meeting-4.jpg

 

http://sztarok.jatssz.net/wp-content/uploads/2009/12/miley-cyrus-meets-the-queen.png

Minden csinál listákat a legszexibb színészekről, legcikibb videókról, és névleges díjakat adnak át az egyes sztároknak, ahogy az MTV is. Idén Lady GaGának adták az MTV New?s Woman of the Year díjat.

Nem csodálkozunk rajta, hogy az MTV úgy gondolta, hogy nem volt az évben még egy olyan ember, aki ennyi és ilyen eltérő módon botránkoztatta és lepte meg a közönséget, mint Lady GaGa.

Aki már vitte fel csaját/pasiját a szüleihez, ismeri a kellemetlen érzést, amikor apa vagy anya elkezdi a cikis gyerekkori történeteket mesélni. Ennél már csak az cikibb, ha előkapja a családi fotóalbumot, és mutogatni kezdi a csecsemőkori és óvodás képeket. Még meghökkentőbb lehet ez, amikor egy önjelölt dívával történik mindez.

Nos, Lady GaGával megint megtörtént. Ezúttal az In Touch magazin közölt róla remek sztárfotókat kábé tízéves korából. Viszont mindannyiunknak reményt adhat, hogy ezek a képek egyszerűen édesek. Nincs rajtuk szégyenkezni való, a zongoránál durcás képpel gubbasztó Germanotta kisasszony akár Lady GaGa egyik lemezének borítója lehetne. Az elsőáldozós kép a fehér ruhában meg alapját adhatja egy nagyon beteg fellépőruhának. Ne csak mindig Madonna táncoljon és énekeljen egy afrikai Krisztussal.

ladygaga2

A szó szoros értelmében. Nem volt elég ez a kis latex ruci, muszáj volt megfejelni még valami kis karácsonyi történettel? Szőrös is, NEON is, a cucc átlátszó, és a napszemüveg sem maradhatott el. Kommentár nélkül:

0047879012

Íme egy újabb fantasztikus lista, melynek élére Lady GaGának sikerült felkapaszkodnia. Most ugyanis összeállították a Top 10 előadókat, akiknek a zenéje rossz hatással lehet a fiatalokra.

A szakértőkből álló bizottság Lady GaGát tartotta a legkártékonyabbnak, tőle is a most futó Bad Romance rombolja a legjobban az ártatlan tinilelkeket. Nos, ők tudják.

Mindenesetre a listán ott van még Lil Wayne is, amit már egy fokkal jobban értünk, és Jamie Foxx is.

Az illetékesek szerint egyébként Ne-Yo dalai alakítják ki a legközelebbi képet az egészséges párkapcsolattal kapcsolatban az összezavarodott pubertásokban?

 

?Az én kis szörnyeimek. Nézzétek, mit csináltam tegnap este. Kis szörnyeim örökre, azon a kézen, amelyik a mikrofont fogja. xx? - írta Twitter-oldalán.

Abszolút piros pontos megoldás: végre egy sztár, aki azokra is gondol, akik a csúcsra juttatták! Ez a legutóbbi pizza-sztori alkalmával már kiderült, most azonban örök mementóul is szolgál GaGa számára.

twitter

 

Oldalmenü
Szavazás
Szereted Lady Gagát?
IMÁDOM ő a bestem
Szeretem
Nem is tom :S
Nem annyira
Nem szeretem
Naptár