Lady Gaga új pasija a régi

A provokatív popdíva ismét együtt van a volt pasijával, miután az a kedvéért szakított a nőjével.

Gaga számtalanszor siránkozott ? többek között a koncertjei során, a színpadon is ? mert tönkrement a kapcsolata a pasijával, Matthew Williamsszel, aki nem szomorkodott sokáig: a szakításuk után hamar becsajozott!

Most mégis úgy tűnik, megint összejött az énekesnővel, sőt, már karácsony környékén is vele kavart! Ismerőseik szerint az utóbbi évben többször is megpróbálták együtt, de egyszerűen képtelenek voltak összeegyeztetni a magánéletüket a karrierrel. Az új taktika működik: Matt mindenhová elkíséri Gagát, sőt, ha csak lehet, a másik kapcsolatából született bébit is magával viszi, és meglepő módon a popsztár imád bébiszitterkedni!

Williams a munkából is kiveszi a részét: a tervező csapat tagjaként a Haus of Gaga turné színpadi kosztümjeinek elkészítéséért felelt!

 

SütiGaga

A GaGa-Barbie-k után itt az újabb agymenés: pár hibbant konyhatündér elkészítette Lady GaGa sütibaba-mását. Az eredmény frenetikus lett. Bár személyesen akarták átnyújtani őket az énekesnőnek, sajnos esélyük sem volt, mert egy szempillantás alatt elfogynak a jegyek a koncertekre. Mi mindenesetre jól szórakoztunk, úgyhogy megérte.

 

Az biztos, hogy megenni nem volna szívünk ezeket a kis műremekeket, így csak remélni tudjuk, hogy GaGához is eljutnak ezek a fantasztikus fotók, és megjutalmazza a készítőket egy-egy koncertjeggyel.

 

Lady GaGa legsokkolóbb ruháit koppintotta le az őrült fan!

GaGa sosem volt az a visszafogott nem-a-külső-számít előadóművész, sőt: időről időre mindenkit alaposan lesokkol elmebeteg megjelenésével. Most egy őrült rajongó, Lu Wei Kang divattervező lekoppintotta legbrutkóbb cuccait.

ga1

Lu hónapokat töltött azzal, hogy idoljának ruhatárát miniatűrben is megmutathassa a világnak. A 29 éves pekingi művésznő reméli, egy szép napon nagyban is elkészítheti a sokkoló dresszeket és eljuttathatja azt a világ minden pontjára.

?Senki sem hasonlít Gagára, ezért ő a kedvence. A frizurái, ruhái, sminkje? egyszerűen imádom, de nem csak az én szubjektív véleményemről van szó, hanem igenis komoly jelenség ő a divatszakmában? - mondta Lu Wei Kang szokatlan projektjéről.

Hogy mi lesz később? Kíváncsian várjuk, mikor árasztják el a flancosabb boltokat az extrém GaGa-kollekciók? ;)

ga4

ga2

ga3

Gaga Vs Britney

A jelek szerint végre valóra válik Lady GaGa egyik régi álma, ugyanis Britney Spears beleegyezett abba, hogy közösen dobjanak össze egy számot. Hurrá!

Lady GaGa most biztos nagyon hálás apukájának, hiszen neki köszönhetően kerülhet sor a közös dal felvételére. GaGa és Britney az idei Grammy egyik afterpartyján találkoztak, ahol GaGa édesapja elmesélte a szupersztárnak, hogy lánya mekkora rajongója, majd egy kiadós csevegés után bemutatta Britneynek lányát. A szemtanúk szerint ők hárman ezután órákon át csak beszélgettek, majd telefonszámot cseréltek és megbeszélték, hogy amint GaGa befejezi éppen zajló Monster Ball turnéját, stúdióba is vonulnak. Na ez aztán egy olyan duett, amire mi is nagyon kíváncsiak vagyunk!

 

Gaga VS Britney

 

Oldalmenü
Szavazás
Szereted Lady Gagát?
IMÁDOM ő a bestem
Szeretem
Nem is tom :S
Nem annyira
Nem szeretem
Naptár