Gaga Puncit Villantott Az énekesnő hófehér ruhában állt a Brit Awards színpadán, amikor egy félresikerült mozdulatnál elcsúszott az alsóneműje. Legalább mindenki láthatta: GaGa nem hermafrodita.

 

lady-gaga-is-a-girl-ns-1   


Kedvenc botrányhősnőnk három díjat is bezsebelt a harmincadik Brit Awardson, és egyúttal egyértelművé tette: a hermafrodita mivoltáról szóló híresztelések szemenszedett hazugságok. Nos, mi ugyan szeretünk első kézből értesülni a dolgokról, ettől a vizuális információtól szívesen eltekintettünk volna.  SZEGÉNY GAGA!

Mattmánia

Megkésve bár, de azért csak begyűrűzött a matt körömlakkok trendje. Az OPI ugyan ősszel dobta piacra matt kollekcióját, a nők csak most adták be derekukat az új divathóbortnak. Most viszont igazi sztárok is hódolnak a mattmániának!

 

mattmania

Lady GaGa mindjárt videoklipet is szentelt matt, fehér lakkjának, Karen O pedig, a a Yeah Yeah Yeahs hibbant énekesnője a mattság első lelkes rajongói közé tartozik. Kim Kardashian már nem elégszik meg a szimpla matt körmökkel: variálja fényes lakkal, szerinte így igazán kúl! (És tényleg)

 

 

 

Legjobb Barbie GaGák!

Biztos láttátok már Lu Wei Kang kínai művész Lady GaGa Barbie babáit.  Lu Wei egyébként 29 éves, hímnemű, és nagy GaGa rajongó. A babákat kézzel készíti, és jó pénzért meg is lehet venni. Nézzétek és szavazzatok!

Ha már Barbie babák helyett Barbie GaGák születnek, nézzük meg melyik a legjobb. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy melyik szerintetek a legjobb Barbie GaGa. A Breki békás, vagy a buborékruhás, esetleg a félmeztelen?

 

NEW YORK ? Új oldaláról mutatkozott be Lady Gaga (23), az extrém megjelenéseiről ismert énekesnő. Mint kiderült, egészen hagyományos családról és gyerekről álmodozik. A Stefani Joanne Angelina Germanotta néven született előadó angliai turnéján öntötte ki a szívét a sajtónak, miután nemrég a Brit Awardson begyűjtött 3 trófeát.

? Bőröndből élek, de imádom, amit csinálok, így nincs is kifogásom ellene ? mondta Gaga a Daily Starnak. ? De amint lehet, megállapodok, szeretnék egy gyereket.

Az énekesnő nagyon szomorúnak látszott a díjkiosztón, ami nem csoda. Korábbi szerelmének, Matthew Williamsnek, akivel nemrég szakított, gyereke született egyik utóbbi kapcsolatából. Nemrég azonban újból összejöttek, azóta Gaga másról sem beszél, csak a jövőjükről. Kapcsolatuk azért romlott meg, mert a férfi a stylistja, és nem tudták különválasztani a munkát a magánéletüktől.

gaga
Családra vágyik
 
 

Terhes Lady Gaga?

2010-02-24 11:49:00

Lady Gaga amerikai énekesnőről szinte minden nap jelenik meg új fotó furcsábbnál furcsább jelmezeiben. Egyik legutóbbi koncertjén áttetsző apácaruhát húzott, ami alatt érdekesen kerekednek domborulatai.

Lady Gaga amerikai énekesnő ismét furcsa jelmezben lépett színpadra: áttetsző apácaruhát húzott, ami alatt ? nem elég, hogy nem viselt melltartót - feltűnően kerekedik a hasa. Az énekesnő a napokban azt nyilatkozta, már nagyon szeretne kisbabát.

?Én is szeretnék férjet, aki szeret és támogat. Nagyon érzékeny ember vagyok, a család fontos számomra" - nyilatkozta. Lehet, hogy titokban már el is kezdte valakivel a családalapítást?

Ha szeretnéd megnézni Lady Gagát átlátszó apácaruhában, kattints a Pink.hu cikkére.

Forrás: PerezHilton.com

Én is szeretnék férjet, aki szeret és támogat. Nagyon érzékeny ember vagyok, a család fontos számomra" - nyilatkozta. Lehet, hogy titokban már el is kezdte valakivel a családalapítást?

 
Forrás:Perez Hilton

?

Oldalmenü
Szavazás
Szereted Lady Gagát?
IMÁDOM ő a bestem
Szeretem
Nem is tom :S
Nem annyira
Nem szeretem
Naptár